Chord Gitar Lirik Midang Bingah By Darso

penganten anyar chord gitar darso

Midang Bingah By Darso Galindeng TresnaNu Kedal Taun KamariKiwari Bukti….Meungkeut Geugeut Jatukrami Asri Malati Nu BodasNgaruntuy EndahNgiring GeuraKanu Nuju Midang Bingah Ilang KarempanDatang HareupanKembang OtelWaktos ApelNgabuah Janten PangantenPileuleuyan.. Lalagasan PileuleuyanDinten Ieu Anjeuna Rek Beber Layar… Cingcin Asih di Rema KiwaMinda Tempat Ka KatuhuDangding Asih Kawit LelewaPada Jangji Rek Satuhu… Cingcin Asih Dina JarijiNyelap Malah Nambih … Read more